Nu öppnar anmälan till Arena Run 2017!

Premiären för Arena Run i februari blev en riktig succé med tusentals löpare! Därför är det nu klart att Nordens största obstacle run inomhus kommer tillbaka till Friends Arena. Lördagen den 18 februari 2017 går startskottet och nu öppnar vi anmälan till loppet.

– Vi fick väldigt positiv feedback från både deltagare och sponsorer under årets Arena Run och är nu glada att kunna meddela att vi fortsätter med detta lyckade koncept, säger Sandra Skarne, projektledare för Arena Run.

Arena Run är ett unikt obstacle run-lopp i Sverige eftersom det avgörs inomhus. Fokus ligger på hinder som alla kan klara – men som kräver en hel del om du vill göra det riktigt snabbt och snyggt. Banan består av 23 hinder i fyra zoner på arenans innerplan, och kompletteras av totalt cirka 5 km löpning i arenans trappor och innandömen.

På Arena Run väljer du att springa själv eller i lag. Du får också välja när du vill starta för att vara säker på att springa tillsammans med kompisarna, arbetskamraterna – eller tuffaste utmanaren. Dessutom finns en helt ny familjeklass för dig som vill springa en kortare del av banan tillsammans med ditt barn.

Just nu anmäler du dig till ett oslagbart pris på 595 kronor. Det gäller till och med söndag den 4 september. Missa därför inte att anmäla dig och vännerna i tid! Priset höjs stegvis ju närmare loppet vi kommer.

Nytt för i år är att du kan stödja organisationen Friends arbete mot mobbning genom att lämna ett bidrag på 100 kronor när du anmäler dig. Som tack får du springa loppet med en extra fin Friends-nummerlapp.


Våra andra nyheter

Runner’s World går ihop med researrangör

Nu bildas tränings- och hälsokoncernen Springtime Group.

Träna med längdlandslaget – i Portugal

Folkkära längdskidåkaren Anders Södergren huvudcoach under skidveckan i Monte Gordo.